© 2014. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | MKV 2014

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Menu

Direct bestellen

Altijd verse koffie
De Gallery 410 zet op elk moment van de dag een kopje verse koffie. Bovendien hebben de koffie en de espresso een mooie crèmelaag. Omdat smaken nu eenmaal verschillen kunt u kiezen uit vijf Fresh Brew koffiemelanges: Traditional, Select, Gold, Decafeïne en Good Origin. U kiest smaak en type die het beste bij de mensen in uw organisatie passen. Wij helpen u bij het selecteren.

Uw medewerkers krijgen veel variatie: cappuccino, café crème, Wiener Melange, chocolade en meer. De sterkte van de koffie kan iedereen naar eigen wens aan passen: Mild, normaal en sterk. Ook de dosering van melk en suiker kunt u per kopje aanpassen aan uw eigen voorkeur.

Gebruiksvriendelijk
De koffie- en ingrediëntencontainers zijn eenvoudig schoon te maken en bij te vullen. Verschillende kleuren geven per onderdeel de schoonmaak frequentie aan. Het vernieuwde bekermechanisme zorgt voor een nog betere bereikbaarheid van de containers tijdens het bijvullen. De Gallery 410 heeft een filter zonder papier. Hierdoor heeft de machine een hoge betrouwbaarheid en een beperkte hoeveelheid afval, dat scheelt kosten.