MKV Automaten Nederland is niet aansprakelijk voor(gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Copyright © 2014 MKV Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Menu

Direct bestellen

Dit koffiezetapparaat biedt niet alleen een breed scala aan warme dranken, maar elke gebruiker kan ook de sterkte van de koffie en de hoeveelheid suiker en melk eenvoudig instellen. Met de Cafitesse 2000 kan iedereen van zijn favoriete kopje genieten.

Sterke punten: Uitstekende Douwe Egberts smaak. Elk kopje koffie gegarandeerd vers. Cafitesse koffie wordt na een uniek zetprocédé direct luchtdicht verpakt en diepgevroren. Smaak, geur en versheid worden zo optimaal bewaard.

Twee heerlijke koffiemelanges: Medium Roast; met een volle, pure, gebalanceerde smaak. Premium Prestige; een 100% arabica melange met een zachte, milde smaak. Constante kwaliteit dankzij het geavanceerde doseersysteem.

Snelheid: In 9 seconden staat uw kopje koffie klaar. Met de kannenfunctie staat binnen 60 seconden een kan met 6 koppen koffie (1,0 liter). Betrouwbare koffieautomaat. Storingen komen zelden voor en eventuele ongemakken zijn snel opgelost. Eenvoudig te bedienen, dat maakt dat ook in zelfbedieningsituaties niemand hoeft te wachten. Eenvoudig schoon te maken. Geen gerommel met filters en koffieprut. Door het ontbreken van koffiefilters en residu zijn de machines eenvoudig en snel schoon te maken. Het bijvullen van het apparaat is in een handomdraai gebeurd.